top of page
Før besøkt
Skifte
Lurt å ha med
Fyre
Badstumester
Barn
 • Før besøket
  Møt opp nydusjet slik at opplevelsen blir god for alle som sitter i badstuen. Ifør deg badetøy før du går inn i badstuen. Det kan være lurt å ha badetøyet under når du kommer, siden det er noe begrenset plass i garderoben.
 • Skifte
  50 meter fra badstuen finnes det en garderobe for skiftning og oppbevaring av klær, vesker o.l. Det er låsbare skap for verdisaker. Det er dessverre ikke tilgang på dusj i garderoben. Kom nydusjet, og ifør deg badetøy før du går inn i badstuen.
 • Lurt å ha med
  To håndklær; ett til bading, og ett til å sitte på i badstua Badetøy Drikkeflaske fylt med vann. Badekåpe Lue Ullsokker til å ha på under oppholdet i badstuen og under bading
 • Fyre
  FYR Haldenkanalen er en vedfyrt badstu. Badstumesteren sørger for at badstuerommet er varmet opp til badstutemperatur (80°) til økten begynner. For regulering av varme og fuktighet helles en liten øse vann på steinene på ovnen. NB. Ikke stå over dampen når du heller på vann. Legg på en vedkubbe for å øke varmen, eller åpne døren for å minske varmen. Askeskuffen skal være lukket. Ved medfølger i leien og ligger tilgjengelig for gjestene.
 • Badstumester
  FYR Haldenkanalen har en badstuemester. Badstumester sørger for oppvarming av badstua, veiledning og oppsyn av badstua. Informasjon rundt badstuoppholdet gis når økten starter. Kom til tiden.
 • Barn
  FYR Haldenkanalen har ingen aldersgrense, men barn må være i følge med en voksenperson. Barn som er med må kunne svømme. All bading og badstue er på eget ansvar.
 • Bading
  Bading skjer på egen risiko. Vi har en badestige i tilknytning til badstuen. Vi anbefaler ikke å bade alene eller kombinere alkohol med isbading. ​
 • Mat og drikke
  Vi anbefaler å drikke mye vann under badstueoppholdet. Det er ikke tillatt med alkohol på fellesbadstu. Det er lov å medbringe øl/hvitvin/musserende på privatutleie. Sprit eller rødvin er ikke lov. Fyll, badstu og bading hører ikke sammen. Trygghet er viktig, og berusede personer kan bortvises av badstuverten. Mat er ikke tillatt i badstuerommet. All bading og bruk av badstue skjer på eget ansvar.
 • Badstuvettregler
  Følg instruksjoner du får fra badstuvert ved ankomst. Sitt på håndkle i badstua. Husk å drikke mye vann, du blir dehydrert av å være i badstue. All bading og badstue skjer på eget ansvar. Bad ikke alene av hensyn til din egen sikkerhet. Vær oppmerksom på glatte gulv og uteområder. Ovnen er varm, ikke sitt eller ta på ovnen Spør før du heller på vann på ovnen og bruker oljer. Ta hensyn. Husk at noen verdsetter roen i badstua. Føler du deg ukomfortabel, svimmel eller søvnig – forlat badstuen straks. Røyking er forbudt på flytebryggen. Ingen mat og snus i badstuene. Badstuvert kan nekte synlig berusede personer tilgang.
 • Småskader
  Det oppbevares det førstehjelpsskrin i garderoben
 • Oljer
  Spør de andre gjestene før du eventuelt bruker oljer i badsturommet. Noen er allergiske og vi ønsker at alle skal ha et fint opphold.
 • Risiko
  Bruk av badstuen er på eget ansvar. Hvis du føler deg uvel eller svimmel bør du forlate badstuerommet straks. Det kan medføre helserisiko å vinterbade, og veksle mellom høye og lave temperaturer. Ta derfor hensyn til din egen helse ved bruk av badstue og bad.
 • Finne frem
  FYR Haldenkanalen ligger ankret opp ved ved Tangen på Ørje. Flytende på Rødenessjøen - i Haldenkanalen. Fellesbadstue og privatleie Adresse: Engebret Soots vei, 1870 Ørje GPS: https://maps.app.goo.gl/ikmQpD44dvJa4y9j9 Badstumester møter deg ved parkeringsplassen ved Båtcafeen.
 • Booking
  Velg mellom fellesbadstu og privatleie Alle tider må bookes på forhånd her
 • Hva er forskjell på fellesbadstu og privatleie
  Fellesbadstu Varighet 1,5 time. Max 5 personer og badstuen deles med andre som har booket samme tid. Alkohol er ikke tillatt Privatleie Varighet 2,5 timer. Max 6 personer. Gruppen har badstuen for seg selv. Det er lov å medbringe øl/hvitvin/musserende på privatutleie. Sprit eller rødvin er ikke lov. Les mer her
 • Gavekort
  Det er mulig å kjøpe gavekort til FYR Haldenkanalen. Gavekortet kjøpes på gavekortsiden vår her Velg et beløp og skriv en personlig melding for å gjøre gaven personlig. Gavekortet er digitalt. Send det direkte til mottakeren, eller send det til deg selv og lag et fysisk kort isteden. Mottaker løser inn gavekortet når de booker inn time på nettet.
 • Avbestilling/endring
  Reservasjonen kan fritt avbestilles/endres inntil 24 timer før oppholdet skal begynne. Avbestilling/endring etter dette gir ingen refusjon. Avbestilling/endring gjøres på epost til: post@fyrhaldenkanalen.no. Selv om avbestilling/endringsfristen er utløpt setter vi likevel pris på en beskjed på epost: post@fyrhaldenkanalen.no eller tlf. +47 47 69 34 82 dersom du skulle bli forhindret fra å komme. Avbestilling/endring senere enn 24 timer gir ikke rett til refusjon, men gir vår badstumester nyttig informasjon slik at vi ikke gjør unødvendige forberedelser eller venter unødig på deg.
Mat og drikk
Bading
BAdstuvttregler
Finn frem
Andre harogså lurt på
bottom of page